real
time web analytics

Direct Luminus Klantendienst nodig? Bel ons nu op 0902 33505

Luminus Klantendienst

Hier vindt u alle informatie over de Luminus Klantendienst. Via het nummer van 8808.be – 0902-33505 (kosten 100cpm) wordt u direct doorverbonden met de klantendienst van Luminus.

Klantendienst Luminus bellen: hulp bij al uw vragen

EDF Luminus is energieleverancier en -producent van elektriciteit en aardgas in België. Luminus vindt het uiterst belangrijk dat klanten tevreden zijn over de service en mogelijkheden bij Luminus. Daarom krijgt klantendienst en support de prioriteit.

Natuurlijk zorgt Luminus ervoor dat al haar diensten optimaal werken en wordt er altijd gewerkt aan ondersteuning en het updaten van het energieaanbod. Mocht er onverwachts toch een storing plaatsvinden, dan kunt u direct in contact komen met de klantendienst. De klantendienst Luminus neemt elke klacht of vraag serieus en er wordt gelijk gekeken hoe dit persoonlijk met u kan worden opgelost.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er onverwachts en onverhoopt iets mis gaat. De prioriteit is dan om zo snel mogelijk het probleem om te lossen. Door te bellen naar de Luminus klantendienst kunt u gemakkelijk contact opnemen met Luminus. Door het nummer van Luminus te bellen komt u snel in contact en wordt u doorverbonden met één van onze medewerkers.

Luminus Klantendienst staat garant voor snelle en persoonlijke service.

Wanneer er iets mis gaat met één van de geleverde diensten of producten van Luminus, dan is het belangrijk om dit snel op te lossen. Volgens ons begint dit bij de Klantendienst van Luminus. Onze helpdeskmedewerkers staan je graag vriendelijk en beleefd te woord.

Wanneer u het nummer van Luminus nodig hebt, belt u naar 0902-33505 (kosten 100cpm). Zo wordt u direct doorgeschakeld naar de afdeling die u zoekt. Hier krijgt u gelijk op de juiste manier antwoord op uw vraag of eventuele klacht.

Kan uw probleem niet worden opgelost door middel van telefonisch contact of het invullen van een contactformulier, dan zorgen we er graag voor dat er een Luminus medewerker bij u thuis langskomt. Zo kan het probleem van naderbij bekeken worden en zo vlug mogelijk opgelost worden.

Klantendienst Luminus bellen en contact opnemen?

De klantendienst van Luminus staat op verschillende manieren tot uw dienst. Omdat Luminus u van energie verzorgd begrijpen wij dat snel contact belangrijk is, het niet meer dan logisch dat de klantendienst van Luminus op verschillende manieren te contacteren is. Luminus contact zorgt ervoor dat u Luminus kunt bereiken op de manier die het beste bij u past. Het Luminus telefoonnummer is gemakkelijk te vinden op onze site. Je kunt het altijd vinden op een centrale plaats of direct vanaf je mobiele telefoon bellen.

Daarnaast is het nummer 078 150 210 gemakkelijk te onthouden, zodat het waarschijnlijk in uw geheugen gegrift blijft. Wie ‘telefoonnummer Luminus’ in een zoekmachine intikt zal geen problemen hebben om ons te contacteren.

Vragen over digitale televisie of een andere Service van Luminus?

De klantendienst Luminus is altijd en overal bereikbaar!
Contact met Luminus?: 078 150 210

2017-09-15T11:00:00+00:00