real
time web analytics

Direct Orange Klantendienst nodig? Bel ons nu op 0902 33505

Orange Klantendienst BE

Hier vindt u alle informatie over de Orange Klantendienst . Via het nummer van 8808.be – 0902-33505 (kosten 100cpm) wordt u direct doorverbonden met de klantendienst van Orange.

Orange Klantendienst: hulp bij al uw vragen

Orange biedt internationale telefoondiensten aan. Het is een gevestigd en bekend bedrijf binnen de telefonie en geniet al jaren lang van een goede reputatie. Vanzelfdsprekend is het uiterst belangrijk dat klanten tevreden zijn over de service en mogelijkheden. Daarom krijgt klantendienst en support bij Orange BE de prioriteit.

Natuurlijk zorgt Orange ervoor dat al haar telefoondiensten optimaal werken en wordt er altijd gewerkt aan ondersteuning en het updaten van het aanbod. Mocht er onverwachts toch een storing plaatsvinden, dan kunt u direct in contact komen met de klantendienst. De klantendienst neemt elke klacht of vraag serieus en er wordt gelijk gekeken hoe dit persoonlijk met u kan worden opgelost. De klachtendienst is eveneens beschikbaar. U wordt direct doorverbonden naar de juiste afdeling om uw klacht of service aanvraag wordt direct in behandeling genomen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er onverwachts en onverhoopt iets mis gaat. De prioriteit is dan om zo snel mogelijk het probleem om te lossen. Door te bellen naar de Orange klantendienst kunt u simpelweg contact opnemen met het nummer van Orange. Door het nummer te bellen komt u snel in contact en wordt u doorverbonden met één van onze medewerkers van de Orange Klantendienst.

Klantendienst Orange staat garant voor service en kwaliteit.

Wanneer er iets mis gaat met één van de geleverde diensten of producten van Orange, dan is het belangrijk om dit snel op te lossen. Volgens ons begint dit bij de Klantendienst van Orange. Onze helpdeskmedewerkers staan u graag vriendelijk en beleefd te woord.

Wanneer u het nummer van Orange nodig hebt, belt u naar 0902-33505 (kosten 100cpm). Zo wordt u direct doorgeschakeld naar de afdeling die u zoekt. Hier krijgt u gelijk op de juiste manier antwoord op uw vraag of eventuele klacht.

Kan uw probleem niet worden opgelost door middel van telefonisch contact of het invullen van een contactformulier, dan zorgen we er graag voor dat er een Orange medewerker bij u thuis langskomt. Zo kan het probleem van naderbij bekeken worden en zo vlug mogelijk opgelost worden. 

Orange klantendienst bellen en contact opnemen?

De klantendienst van Orange staat op verschillende manieren tot uw dienst. Omdat Orange vaste en mobiele telefonie aanbiedt, is het niet meer dan logisch dat de klantendienst van Orange op verschillende manieren te contacteren is. Orange klantendienst zorgt ervoor dat u Orange kunt bereiken op de manier die het beste bij u past. Het Orange BE telefoonnummer is gemakkelijk te vinden op onze site. Je kunt het altijd vinden op een centrale plaats of direct vanaf je mobiele telefoon bellen.

Daarnaast is het nummer 02 745 95 00 gemakkelijk te onthouden, zodat het waarschijnlijk in je geheugen gegrift blijft. Wie ‘telefoonnummer Orange’ in een zoekmachine intikt zal geen problemen hebben om ons te contacteren.

Vragen over telefonie of een andere Service van Orange?

De klantendienst Orange is altijd en overal bereikbaar!
Contact met Orange? Bel: 02 745 95 00 (lokaal tarief)
5000 met je Orange-nummer (gratis)

2017-09-15T11:04:55+00:00