real
time web analytics

Direct Telenet Klantendienst nummer nodig? Bel ons nu op 0902 33505

Telenet Klantendienst Nummer

Hier vindt u alle informatie over de klantendienst van Telenet. Via het Telenet Klantendienst nummer van 8808.be  – 0902-33505 (kosten 100cpm) wordt u direct doorverbonden met de klantendienst van Telenet.

Klantendienst Telenet: hulp bij al uw vragen

Telenet biedt internet, televisie en telefoondiensten aan. Overigens vindt Telenet het uiterst belangrijk dat klanten tevreden zijn over de service en mogelijkheden bij Telenet. Het is dan niet meer dan logisch dat support bij Telenet de prioriteit heeft.

Natuurlijk zorgt Telenet ervoor dat al haar diensten optimaal werken.  Ook wordt er altijd gewerkt aan ondersteuning en het updaten van ons aanbod. Mocht er onverwachts toch een storing plaatsvinden, dan kunt u direct in contact komen met de klantendienst. De klantendienst neemt elke klacht of vraag serieus en er wordt gelijk gekeken hoe dit persoonlijk met u kan worden opgelost.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er onverwachts en onverhoopt iets mis gaat. De prioriteit is dan om zo snel mogelijk het probleem om te lossen. U kunt daarvoor de Telenet Klantendienst bereiken. Door te bellen naar de Telenet klantendienst  wordt u altijd direct geholpen met al uws vragen over de Telenet diensten. Door het nummer van Telenet te bellen komt u snel in contact en wordt u doorverbonden met één van onze medewerkers.

Klantendienst Telenet staat garant voor klantvriendelijk personeel.

Wanneer er iets mis gaat met één van de geleverde diensten of producten van Telenet, dan is het belangrijk om dit snel op te lossen. Volgens ons begint dit bij de Klantendienst van Telenet. Onze helpdeskmedewerkers staan je graag vriendelijk en beleefd te woord.

Wanneer u het nummer van Telenet nodig hebt, belt u naar 0902-33505 (kosten 100cpm). Zo wordt u direct doorgeschakeld naar de afdeling die u zoekt. Hier krijgt u gelijk op de juiste manier antwoord op uw vraag of eventuele klacht.

Kan uw probleem niet worden opgelost door middel van telefonisch contact of het invullen van een contactformulier, dan zorgen we er graag voor dat er een Telenet medewerker bij u thuis langskomt. Zo kan het probleem van naderbij bekeken worden en zo vlug mogelijk opgelost worden. 

Telenet Klantendienst nummer voor contact?

De klantendienst van Telenet staat op verschillende manieren tot uw dienst. Omdat Telenet zowel internet, televisie, vaste en mobiele telefonie aanbiedt, is het niet meer dan logisch dat de klantendienst van Telenet op verschillende manieren te contacteren is. Telenet contact zorgt ervoor dat u Telenet kunt bereiken op de manier die het beste bij u past. Het Telenet telefoonnummer is gemakkelijk te vinden op onze site. Je kunt het altijd vinden op een centrale plaats of direct vanaf je mobiele telefoon bellen.

Daarnaast is het nummer van Telenet 015 66 66 66 gemakkelijk te onthouden, zodat het waarschijnlijk in uw geheugen gegrift blijft. Wie ‘telefoonnummer Telenet’ in een zoekmachine intikt zal geen problemen hebben om ons te contacteren.

Vragen over digitale televisie of een andere Service van Telenet?

De klantendienst Telenet is altijd en overal bereikbaar!

Voor contact Telenet:015 66 66 66

2017-09-15T10:59:32+00:00